Zachte vloeren

Zachte vloeren zijn er letterlijk en figuurlijk in alle soorten en maten. Tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid. Terwijl het sterk genoeg is om de dagelijkse slijtage aan te kunnen. Tapijt is niet alleen warm en comfortabel, het is ook uitermate geschikt als geluidsisolatie.

Stijl en kleur

Welke stijl en kleur past het beste bij u en bij de ruimte waarin het tapijt komt te liggen? Hoe intensief gebruikt u de ruimte? Wanneer u nadenkt over het aanschaffen van tapijt, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt moet komen. Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan in de andere.

Divers aanbod

Bij De Noorde Wonen & Werken vindt u de perfecte vloerbedekking voor iedere ruimte. Het aanbod is zeer divers, voor zowel een landelijke of moderne stijl. Wij hebben alle soorten, structuren en kleuren tapijt. Kies voor een tapijt in dezelfde kleur als uw woonaccessoires of kies juist voor iets heel anders en maak het tapijt zo de eyecatcher van uw woning of werkomgeving. Onze stoffeerders kunnen de vloerbedekking vakkundig voor u leggen! Daarnaast staan onze medewerkers graag voor u klaar met hulp en deskundig advies. Maak uw thuis écht thuis!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.