Behang

Met behang creëer u snel uw eigen thuis. Behang is helemaal terug van weggeweest. Met behang geeft u een kamer snel een andere uitstraling. U kunt er leuke en creatieve dingen mee doen, bijvoorbeeld een klein stukje van een kamer behangen als eyecatcher. Er zijn tegenwoordig bijzonder mooie materialen en motieven verkrijgbaar. Dankzij de verbeterde kwaliteit is het behang bovendien een stuk gemakkelijker te verwerken. In de showroom van De Noorde Wonen & Werken komt u op inspirerende ideeën.

Kleuren en patronen zijn van grote invloed in een ruimte, positief of negatief. Lage ruimtes zien er bijvoorbeeld door een verticaal gestreept behang hoger uit, omdat de strepen de ruimte in de hoogte rekken. Als het strepenpatroon horizontaal loopt, lijkt de ruimte lager. Behang met grote patronen en krachtige kleuren is geschikt voor grote ruimtes.

Allerlei soorten

De Noorde verkoopt allerlei soorten behang dat bij uw stijl en interieur past. Klassiek behang, modern behang, sloophoutbehang, glasweefselbehang, bloemetjes behang, fotoprint, kinderbehang etc. U kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben een groot assortiment op het gebied van behang. Het ruime aanbod maakt het maken van een keuze echter niet eenvoudiger. Wij helpen u het juiste behang voor uw project te vinden.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.