Vloeren

Het is een grote beslissing om een nieuwe vloer aan te schaffen, maar het komen tot het beste resultaat is nog lastiger. Wij beschikken over een groot assortiment aan vloeren. Gaat u voor strak, warm, praktisch of sfeervol? Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Een vloer moet niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook passen bij uw stijl. De Noorde Wonen & Werken heeft zowel zachte als harde vloeren, passen bij uw wensen en budget. Daarnaast kunt u in onze showroom genoeg inspiratie opdoen!

Visitekaartje van uw woning/werkomgeving

Een sfeervolle vloer is een visitekaartje voor uw huis of werkomgeving. Van tapijt tot PVC en van laminaat tot parket. Onze vloeren zijn verkrijgbaar met verschillende bewerkingen, in diverse kleuren. Combineer in uw woonkamer een parket vloer met een witte muur voor een landelijke sfeer. Met uw vloer kunt u oneindig veel variaties bedenken. Wilt u bijvoorbeeld warmte in uw woonkamer? Dan is een zacht tapijt een goede optie. De Noorde Wonen & Werken heeft de vloer die u zoekt. Wij hebben de kennis in huis om u te voorzien van een nieuwe vloer.

U bent altijd van harte welkom in onze showroom om het gehele assortiment aan vloeren te bekijken. Onze adviseurs helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Wij weten dat het kiezen van de juiste vloer een opgave kan zijn, zeker met ons grote assortiment. Daarom adviseren wij u graag.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.