Harde vloeren

Er is een ruime keuze uit harde vloeren. Elke vloer heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. De Noorde Wonen & Werken begeleidt u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Een vloer is tenslotte bepalend voor de uitstraling van uw interieur. U krijgt professioneel en eerlijk advies, ook over het gebruik en onderhoud van uw toekomstige vloer!

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als vinyl. Niet zo gek dus dat PVC in snel tempo een ware bestseller aan het worden is. Een PVC vloer is waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming en is gemakkelijk schoon te houden!

Vinyl vloeren zijn één van de meest veelzijdige vloeren die op dit moment beschikbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en zijn ook gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is er ontzettend veel keuze uit dessins! U kunt dus altijd kiezen voor een ontwerp wat bij u past.

De Noorde Wonen & Werken heeft een ruim assortiment laminaatvloeren. Van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Goed laminaat is nauwelijks van een echt houten vloer te onderscheiden. Het materiaal bestaat uit meerdere lagen en kan prima tegen een stootje.

Marmoleum is een echt natuurproduct en daarom één van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Daarnaast is marmoleum ijzersterk, enorme keuze uit dessins en is te combineren met vloerverwarming.

Kurkvloeren behoren niet tot de vloeren waar iedereen gelijk aan denkt wanneer er een nieuwe vloer wordt gekozen. Toch zijn kurkvloeren erg gewild, niet alleen doordat ze duurzaam zijn en aangenaam loopcomfort bieden, maar ook doordat ze tal van mogelijkheden bieden.

Bij De Noorde Wonen & Werken laat u een smeervloer leggen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Door deze techniek toe te passen, kunt u uiteindelijk elke afgewerkte vloer aanbrengen. Zo kunt u langer genieten van uw uiteindelijke vloer.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u een afspraak maken om deze door te nemen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons afspraak formulier.

Onze parketvloeren zijn niet te onderscheiden van volledig houten vloeren. Zo hebben wij verschillende parketvloeren van de beste kwaliteit. Daarnaast is het tevens mogelijk om een keuze te maken uit diverse behandelingen en afwerkingen van uw parketvloer.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij verwelkomen u graag.